A song For Gaza

lagu yang sangat menyayat hati ini, berisikan tentang pesan untuk gaza. Perang Pembantaian Zionis nazis israel kepada warga sipil palestina, menimbulkan rasa simpati warga dunia. Salah satunya adalah Michael Heart. Ia menciptakan lagu untuk gaza yang berjudul WE WILL NOT GO DOWN.
Teman Bisa mendownloadnya di SINI. Mau tahu lirik lagu WE WILL NOT GO DOWN ?






WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza)
Composed by Michael Heart
A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive
They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze
We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight
Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right
But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze
We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Share this

Hanya seorang bloger biasa yang mencoba untuk berbagi kepada kalian.

5 Responses to " A song For Gaza "

  1. Happy Wednesday! Bloghoppin' here... Hey, I have an interesting tutorial for you that I have written myself. It is about adding Adsense on your Single Post in XML template. I hope you'll like it! God Bless you!

    BalasHapus
  2. kalo gua dah dapet ama video clipnya hehehe

    om aku punya masalah dengan paypal, tolong dibaca disini yah...

    BalasHapus
  3. loh emang ini udah ada video clipnya? diyou tube kok cuman gambar2 doang ya..? kalo ada download video clipnya share juga dong

    BalasHapus
  4. Keren nih lagunya, aku sampe hampir nangis dengernya

    Btw, lagu ini juga ada rongtone-nya lho. Langsung aja kamu download we will not go down ringtone

    moga2 aja link-nya berguna :D

    BalasHapus
  5. @Wins

    Gk tau.. Tapi entar saya tanya ke om roni pascal..

    BalasHapus

- Komentar harus sesuai topik, tidak menyimpang !
- Komentar bersifat promosi, langsung Saya hapus !